Completnet Logo
info icon Info
info foto
Om Completnet
Om Completnet
Om dettte site
Om dette site
Kontakt os
Kontakt os


Om Completnet:
Completnet blev grundlagt i august 2000 og ejes idag af Casper Holst.

Completnet beskæftiger sig med komplette IT hardware, software og webløsninger. Completnets vision er at skabe komplette IT løsninger, der gør livet lettere for dig, så du kan koncentrerer dig om det du er god til.

Alt for mange små og mellemstore virksomheder bruger idag alt for meget tid, energi og penge på at få virksomhedens IT systemer til at arbejde med sig istedet for mod sig. Dette kan ofte være en tidskrævende og dyr opgave p.g.a. de mange valg der skal træffes, lige fra indkøb af udstyr, design og vedligeholdelse af hjemmesiden, hosting af domæner, valg af internet udbyder osv.

Completnet kan opbygge et komplet system for dig, så din virksomhed får den professionelle fremtoning du ønsker, lige fra de lækre visitkort og den flotte hjemmeside til valg af f.eks. økonomistyringssoftware der giver dig den fulde kontrol over virksomhedens økonomi du har brug for. Completnet kan selvfølgelig også hjælpe dig hvis du bare har brug for en ny computer eller vil have dine domæner hosted - begge til priser der naturligvis hører til markedets laveste.

Klik dig ind under produkter og læs nærmere om alle vores spændende produkter og services eller send os en mail på nedenstående formular og hør hvad vi kan gøre for dig.

Med venlig hilsen

Completnet